back
saved

Professionals

Online prije 4 sata

Sarajevo - Novo Sarajevo

Platinum OLX shop
OLX medalja Medalja za više od 5 godine na OLX.ba
OLX medalja Platinum OLX Shop

Professionals agencija za nekretninama je osnovana 2018. godine u Sarajevu i smještena je na Čengić Vili u ulici Džemala Bijedića 46.


Osnovne djelatnosti naše firme su: posredovanje u prodaji, kupovini, iznajmljivanju nepokretnosti, obavljanje uknjižbe, investicijsko, stručno i pravno savjetovanje, analiza vrijednosti nekretnine… U slučaju potrebe vrlo rado ćemo vam preporučiti profesionalce u polju građevine, arhitekture i dr. usluga.


U našem poslovnom pristupu klijent je na prvom mjestu i važno nam je da bude zadovoljan izhodom posla. Svaki naš agent nastoji da bude apsolutno profesionalan i temeljit prilikom obavljanja svoga posla. Odnosi agencije i naših klijenata definisani su ugovorom o posredovanju pri čemu vam je osigurana kompletna pravna zaštita i sigurnost. Sadašnji status i reputaciju naše agencije izgrađivali smo, prije svega, poštenim i iskrenim pristupom prema svakom klijentu, pažljivo slušajući njihove prijedloge i sugestije, dajući im na raspolaganje svu našu posvećenost i vrijeme, naše stručno znanje - kao i uspostavljanje i razvijanje kvalitetnog pristupa prema svakom od njih.


Donošenje odluke o kupovini, prodaji, iznajmljivanju nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici zasniva naš rad i zbog toga se trudimo da radimo u Vašu korist i na obostrano zadovoljstvo. Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem profesionalnog tima zaposlenih u agenciji Professionals Real Estate.


Razgovarajte sa nama o Vašim problemima, potrebama i željama a mi ćemo Vam predložiti najbolje rešenje. Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja, svakako je i saradnja sa bankama u BiH, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita. Kako bi se na najbolji mogući način postigla zaštita i sigurnost naših klijenata Professionals Real Estate Vas savjetuje kroz cjelokupni proces kupoprodaje nepokretnosti, do zaključenja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe u zemljišne knjige. Naš primarni cilj je da se trudimo da opravdamo ukazano poverenje, u nadi da eventualne buduće poslove u vezi Vaših nepokretnosti zajednički realizujemo.